Ring til os

mellem 9.00 - 21.00

Skriv til os

hele året rundt...

Dueodde Familiecamping & Hostel (værelser)

Adresse: Skrokkegrdsv. 17 Dueodde, 3730 Nexø  Vis kort
Område: Dueodde
Karakter: 83% (5 af 6 Anbefal) (2 vurdering)

Vandrerhjem | Dueodde Familiecamping & Hostel ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Pladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter. Vandrerhjemmet har dejlige familieværelser med eget bad og toilet.

Dueodde Familiecamping & Hostelt har værelser af god standard med eget bad og toilet og mange værelser har egen indgang. Der er køkken, opholdsrum, TV-stue, terrasse, vaskemaskine og tørretumbler, legeplads og en stor have til rådighed for alle gæster. I køkkenet findes køkkenudstyr, men ingen porcelæn. Ved receptionen findes et mini-marked med alle daglige fornødenheder. Café og svømmehal med sauna er til rådighed mod betaling. FREE WiFi.
Morgenmad kan kun bestilles i perioden 1. juli til og med 31. august, uden for denne periode kan der købes morgenbrød i butikken.

”Det var et fint værelse, som så ud som forventet (billeder fra nettet) Fantastisk med morgenbuffet. Vi var på tur det meste af dagen og snuppede en tur i den indendørs pool når vi kom hjem. Glimrende sted til børn (5 og 9 år) Vi er absolut tilfredse med vores ophold og vil anbefale det til andre.”

Anbefalet af SBN
Danmark Danmark (ma 16 jul 2018)

”Stille og roligt hostel, med fine fællesarealer. Der var det der skulle være på værelset. Sød betjening. Et godt sted, når formålet med værelset blot er til at sove i. Stranden var dejlig tæt på.”

Anbefalet af AN
Danmark Danmark (sø 06 aug 2017)

Karakter 83%

(5 af 6 Anbefal)
Total oplevelse 3,8 af 5
Værelset 4 af 5
Faciliteter 3,7 af 5
Rengøring 3,8 af 5
Pris 4,2 af 5
Service 4,2 af 5

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Babyseng tilgængelig Campingplads Tæt på naturen Cykeludlejning Færge Morgenmad Gratis Wi-Fi Indendørs svømmebassin Legeplads

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    45 20146849
  • Telefon nummer (booking)
    45 20146849

Lignende overnatning

Dueodde Familiecamping & Hostel

Campingpladsen ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Campingpladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter.

Dueodde Familiecamping udlejning campingvogn

Campingpladsen ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Campingpladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter.

Nordskoven Strand Camping udlejning campingvogn

Nordskoven Camping og hytteby er beliggende i den nordlige del af Rønne, direkte til fineste badestrand. Hvad enten du kommer med eget telt, egen campingvogn eller autocamper, ønsker at leje hytte eller campingvogn vi har plads til dig. Vi har hoppepuder og minigolf. Kort til strand og by og dog midt i naturen Husdyr ikke tilladt i udlejnings vogne

© Copyright - Camp2Go - Tel. +45 40 10 10 65 - info@camp2go.dk